Motorfocus

Custom VTR; kontje, zadel en uitlaat vorderen mooi

Category : Custom, Custom VTR project jan 6th, 2016

VTR; Kontje, zadel en uitlatenHet is weer een tijd geleden sinds de vorige update. Ondanks dat alles op een laag pitje stond, hebben we niet compleet stil gezeten!  Op de foto is te zien er een achterkant met zadel op zit, en er is een uitlaat te zien.

In feite, op de onderstaande foto’s is te zien dat er 2 uitlaten op zitten. Beide zijn Akrapovic Megaphone dempers, die voor een Yamaha R6 bedoeld zijn. Voor een geluidstest hebben we een van de dempers op een Yamaha TT600 gezet; het was overweldigend! 2 van deze dempers beloofd echt wat!!

De bovenste demper zit vlak onder het kontje. Het kunststof is van een Husqvarna TC449. Voor het subframe, hebben we het originele VTR subframe kapot gezaagd, gebogen en op maat gemaakt voor deze achterkant. Hier is ook de bevestiging en ondersteuning voor het zadel in verwerkt. Dit zadel komt van een Aprilia Dorsoduro. Tussen het zadel en het achter spatbord zit nu nog een kier. Hier komt straks het achterlicht in, die we ook zelf willen gaan ontwerpen.

Al met al een paar leuke vorderingen, waar we nog niet klaar mee zijn! Ook de volgende ideeën liggen al weer klaar. Klik op deze link naar onze Pinterest pagina, voor een idee waar wij geïnspireerd door raken.

String could not be parsed as XML

SHARE :

Geef een reactie