Motorfocus
diensten

Diensten

Ontwerp custom onderdelen

Wij ontwerpen unieke onderdelen voor uw motor. Elke wens of elk idee kunt u bij ons neerleggen. Wij werken het uit in een CAD programma. U ontvangt via email een voorbeeld, voordat u het product bij ons bestelt. Desgewenst verzorgen wij ook de productie.

Denk bij deze producten aan bijvoorbeeld: remschijven, koplampbehuizing, assen, vulbussen, montagebeugels voor uw uitlaat, bobbins, navigatiebeugels voor rallyfietsen, voetpedalen, rem-/schakel sets, kroonplaten, spiegels, kentekenhouders, uitlaten, standaarden, etc.

Motor accessoires

Naast custom onderdelen, ontwerpen wij motor accessoires welke op elke motor toepasbaar zijn. U vindt deze producten in onze catalogus. Elk van deze accessoires zijn op maat te maken voor uw motor.

Restauratie-, revisie- en custom projecten

Bij een restauratie wordt de motor van binnen en van buiten weer in zo origineel mogelijke staat gemaakt, bij revisie wordt de nadruk gelegd op de functionaliteit van de motor. Bij een custom project passen wij de motor aan, op maat naar de wens van de klant. Bij alle drie scenario’s ondersteunen wij u met onderdelen en advies.

Aanpassen en repareren van bestaande onderdelen

Het kan zijn dat de huidige onderdelen op uw motor niet meer voldoen aan uw wensen. Ook kunnen onderdelen kapot gaan. Wij passen deze onderdelen aan, repareren ze, en voorzien ze, indien nodig, van een nieuwe coating.

Advies

Heeft u vragen over uw motor, bepaalde onderdelen of project? Dan kunt u bij ons terecht voor advies. Wij adviseren u of uw idee überhaupt mogelijk is, of wat u beter anders zou kunnen doen.

Onderhoud

Dat uw motor onderhouden moet worden is geen nieuws, maar het onderhoud van specifieke onderdelen vraagt ook aandacht. Indien dit niet of slecht onderhouden word, kunnen zelfs aluminium onderdelen gaan corroderen. Wij inspecteren de onderdelen op eventuele defecten. In overleg kunnen wij dit voor u herstellen.