Motorfocus

Marchesini wielen

Category : Aandrijving, Wielen dec 15th, 2014

03De gesmede wielen van Marchesini zijn een eye-catcher op elke motor! Of het nou gaat om een high-performance motor, supermotard of street bike, ze maken elke motor af.

Het merk, dat zichzelf al jaren bewijst door in de top van de motorsport mee te draaien, heeft een aantal modellen in haar assortiment. Deze modellen zijn gericht op de professionele motorracerij, de consumenten die hoge eisen stellen aan hun motor en supermotard gebruikers.

Voor elke tak heeft Marchesini een aantal ontwerpen, welke in een aantal standaard kleuren te krijgen zijn: zwart, mat zwart, zilver of goud. De modellen zijn 7 of 10 spaaks en zijn voor verschillende type motoren leverbaar.

Voor de BMW R1200 GS en BMW GS Adventure heeft Marchesini ook een 19″ wiel leverbaar. De nieuwe Marchesini wielen garanderen een verbeterde rijstabiliteit en optimale stuurprecisie bij gemiddelde en hoge snelheden. Ze bieden een perfecte balans, verzekerd door een proces waarin ieder wiel geheel wordt gefreesd uit billet op CNC-apparatuur, met behulp van de allernieuwste CAM technologieën(computer aided manufacturing). Tenslotte zijn de nieuwe Marchesini velgen voor tubeless banden geschikt en zijn op de R1200 GS ontworpen om te voldoen aan strenge Duitse goedkeuringsnormen.

String could not be parsed as XML

SHARE :

Geef een reactie